Tiger Time for Bulgaria for the 2-nd grade Учебник
Tiger Time for Bulgaria for the 2-nd grade Учебник

Tiger Time for Bulgaria for the 2-nd grade Учебник

  • Модел: Tiger Time for Bulgaria for the 2-nd grade Учебник
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.

Tiger Тime for Bulgaria е нов учебник за втори клас от световноизвестните автори Carol Read и Mark Ormerod. Учебникът използва т.нар. story-based подход, т.е. преподаване на английски език чрез истории. Тези истории са адаптирани към възрастта на учениците като лексиката и граматиката се въвеждат постепенно. Учебникът набляга на развитието на езиковите умения - четене, писане, слушане и говорене. Уроците включват редица песни, стихчета, игри и различни дейности, които допринасят за забавно усвояване на учебното съдържание.


В уроците са включени хумористични истории като се използва ежедневен език. Историите, главните герои и обкръжаващата среда се адаптират към нарастващата възраст на учениците. В проекта за 2-ри клас историите са под формата на комикси, в които Tiger е главен герой. В следващите нива (за 3 и 4 клас) основните действащи лица са момичетата и момчетата от Tiger Street Club.


  • Учебната система Tiger Тime for Bulgaria позволява гъвкавост в методите на преподаване чрез наличния Presentation Kit, който улеснява визуализирането на съдържанието и помага за концентрацията на учениците.
  • Tiger помага за изграждането на основните морални ценности на учениците.
  • Чрез CLIL модулите, които са включени във всеки урок, учениците научават за световната култура и здравословния начин на живот.
  • Всеки урок завършва с преговор на учебното съдържание с дейности, които са приятни за учениците.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение