Настолна игра Тераформирай Марс
Настолна игра Тераформирай Марс

Настолна игра Тераформирай Марс

  • Модел: Настолна игра Тераформирай Марс
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 99.90 лв.

Някъде в 25 в., човечеството започва да терафорамира планетата Марс - гигантски корпорации, спонсорирани от Световното правителство на Земята, започват да развиват проектите си за повишаване на температурата, нивата на кислород, увеличаване на водните площи и залесяване. Те работят заедно по амбициозните си идеи, но в същото време се съревновават помежду си в желанието на всяка една да се наложи като най-големия бизнесмен в областта на галактическата инфраструктура в цялата Слънчева система...


Ти и приятелите ти влизате в ролята точно на такива корпорации. Всеки рунд ще получавате уникални карти с проекти (повече от 200 различни). Те могат да бъдат всичко между привнасянето на животни или растителен живот, замеряне на повърхността с астероиди, строене на градове, поставяне на парници или пък осъществяване на минни дейности. Някои от картите дават незабавно бонус, докато други постепенно увеличават ресурсите на играча. Картите струват скъпо, а понякога имат и изисквания, за да бъдат изиграни - например да има вече определено ниво на кислород в атмосферата или водните площи да са вече разраснали се.

Всеки следи сам ресурсите си: МегаКредити (пари), стомана, титан, растения, енергия, топлина. На общата дъска се състезавате за най-добрите места за собствените ви плочки с градове, океани и оранжерии, а се състезавате и за много различни награди, които носят точки за победа. Във всеки рунд първо ще проучвате, после ще действате, а накрая ще видите какво сте произвели. Когато трите показателя (температура, кислород, води) достигнат до определената степен, тераформирането приключва и корпорацията с най-много точки печели играта!

Ключови характеристики
SKU BGBG0000242N
Категория Стратегически игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение