Тъмната стая
 Тъмната стая

Тъмната стая

  • Модел: Тъмната стая
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 18.50 лв.

Инспектор Гавин Кейн от отдел „Убийства“ на полицията в Сан Франциско присъства на ексхумация, когато телефонът му иззвънява. Кметът е изнудван и вика Кейн обратно в града – пратил е хеликоптер да го вземе. Ковчегът и старият случай трябва да почакат. В Градския съвет кметът показва на Кейн четирите снимки, които е получил – на поразителна блондинка; на хапчета и белезници върху нощна масичка; на същото момиче, пиещо от плоска бутилка; на последната снимка момичето е голо и в безсъзнание, закопчано с белезниците за легло. Писмото към снимките е недвусмислено – ще последват още по-лоши разобличения, ако кметът не сложи край на живота си.

Заплетен, дълбоко въздействащ трилър, който държи читателите в неведение до последните страници, „Тъмната стая“ проследява Кейн, докато се опитва да пипне изнудвача и се оплита в мрежата на унищожение и вярност, която кметът хвърля в сянката си.

Напрежение до последния момент. Ако харесвате романите на Майкъл Конъли, ще изгълтате на един дъх „Тъмната стая“ на Джонатан Мур.

Джеймс Патерсън

Ключови характеристики
ISBN 9786190300700
SKU BKBK0010650N
Автор Джонатан Мур
Брой страници 352
Жанрове Трилъри
Издателство Бард
Категория Криминални и трилъри Бард

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение