Настолна игра SOL, семейна
Настолна игра SOL, семейна

Настолна игра SOL, семейна

  • Модел: Настолна игра SOL, семейна
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 74.90 лв.

Приземи екипажа си на островът SOL, много цветен, но забравен остров в Атлантическият океан, после изправи уменията си срещу друг екип за да намериш и (по конкретно) напуснеш островът със съкровището на Богът на Слънцето.

В SOL играчите се разделят на отбори: приключенци срещу конквистадори, като всеки отбор има три или четири персонажа. Всеки персонаж има умения за движение, сражаване и търсене, инвентар за два или повече предмета и уникално специално умение за ползване в напреднала игра.

Когато са на ход, всички персонажи от единият отбор действат първи, един след друг, после е другият отбор. По време на твоят ход, използвай точките си за действия за да местиш персонажа си и да търсиш из острова. Ако срещнеш някой от другия отбор, можеш да се сражаваш с него за да откраднеш съкровището му или да го забавиш. Когато търсиш може да намериш токени за движение и сражаване и да ги запазиш за после, флагове, които ти позволяват да завземеш пристанището на острова за да стане по-лесно бягството ти или да намериш улики за съкровището. Токените за уликите ти позволяват да играеш карти, а те определят къде ще бъде намерено съкровището - идеално ще е да е на място, по-удобно за теб отколкото за другият отбор.

Когато се намери и последната улика, съкровището вече е за взимане, като на отбора му е нужно един от персонажите да го притежава на пристанище, до което имат достъп от старта на хода си. Поради това, да се държи не е достатъчно, понеже другият отбор може да го открадне на техният ход.

SOL

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение