#SELFMADE: Любо Киров - всичко е имало смисъл
#SELFMADE: Любо Киров - всичко е имало смисъл

#SELFMADE: Любо Киров - всичко е имало смисъл

  • Модел: #SELFMADE: Любо Киров - всичко е имало смисъл
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Във „Всичко е имало смисъл“ един от най-успешните български изпълнители разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров.

Той безспорно е един от най-познатите артисти, но книгата изненадва дори най-големите му фенове с лични истории и преживявания. Всичко е имало смисъл е дълбока и многопластова книга, в която Любо Киров споделя как е осмислил пътя си дотук и на какво се уповава. Книга, която ще накара читателя да се усмихне, да съпреживее и да намери нещо за себе си в своите търсения за смисъла на живота и в своите истини.

„Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период. Ние, артистите, трудно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш... Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата.“
Любо Киров

„Тази книга разкрива цял един свят - светът на Любо Киров. В него е уютно и светло, в него има приятелство, благородство и богата култура. В този свят творчеството е нещо съвсем естествено, защото се припокрива с личността на Любо.“
Catch a story

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и други. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо.

В мобилното приложение SELFMADE.ID притежателите на книгата ще могат, през уникален QR код, да отключат скрито съдържание и да получат достъп до архивни снимки, статии и множество видео материали.

Поредицата #SELFMADE е иновация на издателството, наречена Четене 2.0 - свързването на хартиения носител с дигиталната среда. Тази книга се чете с телефон в ръка, тя дава ново изживяване и цялостна представа за образите на героите в нея.

Ключови характеристики
ISBN 9786199182345
SKU BKBK0014602N
Автор Авторски колектив
Брой страници 260
Жанрове Музика
Издателство Catch a Story
Категория Изкуство, фотография, кино, музика

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение