Разкази
Разкази

Разкази

  • Модел: Разкази
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

Илия Биволарски е лекар с богат професионален опит. Преподава обща и клинична патология като доцент в МУ – Пловдив. Има дългогодишна диагностична практика като патолог в университетски и многопрофилни болници в страната. Създател е на www.zdrave-bg.eu – образователен научнопопулярен сайт на здравна тематика.

Сборникът с разкази на Илия Биволарски ще ви настани удобно на място, където свръхестественото наднича от тъмния ъгъл и нашепва въпроси. Именно тази зловеща, мрачна магичност прави историите в сборника толкова реалистични, тъй като не всичко в живота е обяснимо. Докато се намествате уютно в света на книгата, знайте, че авторът ви дава свободата да изберете отговорите си.

Как човек може да се събуди от кома? Има ли чудовища вечер в стаите на малките деца? Как се предусеща смъртта? Колко са важни дадените обещания? Как шопар проговаря? Как добро куче става убиец? Възможно ли е с мисъл да се постигне всичко? Възможно ли е жена да износи и роди себе си? И други подобни въпроси ще бъдат провокирани в ума ви от перо, напомнящо на немалко майстори на трилъра.

Ключови характеристики
ISBN 9786192301286
SKU BKBK0008269N
Брой страници 268
Жанрове Съвременни
Издателство Фабрика за книги
Категория Друга проза

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение