Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Сър Мечо
Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Сър Мечо

Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Сър Мечо

  • Модел: Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Сър Мечо
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 7.00 лв.

Висулка за смартфон от PVC със симпатичния Сър Мечо, който е прикачен към червен шнур с конектор. За да бъде още по-весело, е добавено малко метално звънче, което ще звънти при всяко движение. Черният конектор се „включва“ на мястото на слушалките. Ако решите, можете да сложите меченцето и като висулка на ключодържателя си. Сър Мечо е част серия Winter на Nici.

Аксесоарът не се препоръчва за деца под 3 години.

За серия “Nici Winter”

Зимната колекция на Nici вече е тук, затова снеговете и студовете могат да започват! Пингвинчето Иля, мечока Сър Мечо и полярната сова Олинка ще превърнат студения сезон в забавен, защото пристигат при децата като пухкави играчки и аксесоари.

А ето каква е и тяхната история… Малкото пингвинче Иля се е изгубило и се оказало на Северния полюс. Сега то чака да изгрее Полярната звезда, за да се води от нея и се върне при семейството си на Южния полюс. Сър Мечо и Олинка разбират нещастието на малкото пингвинче и искат веднага да му помогнат. Тримата приятели заедно се впускат в търсене на Полярната звезда, за да помогнат на малкото пингвинче да сбъдне мечтата си и се прибере отново у дома.

Ключови характеристики
SKU TYAC0005494
Възраст 4-7 години, 8-12 години
Каталожен номер 39956
Категория Бижута и аксесоари Аксесоари
Марка NICI
Материал PVC
Предназначение За забавление и възпитание

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение