Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Пингвинчето Иля
Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Пингвинчето Иля

Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Пингвинчето Иля

  • Модел: Аксесоар висулка за смартфон Nici Winter – Пингвинчето Иля
  • Наличност: В наличност
  • 6.99 лв.

То е все още малко и вече е успяло да се изгуби. Ако искате да покажете на пингвинчето Иля къде е неговото място, можете да го направите със симпатичната висулка за смартфон с мини фигурка. Тя е направена от PVC, а за закачване е добавено жълто шнурче и специален конектор, който се слага в отвора за слушалките. За да е още по-зимно и празнично, защото аксесоара е част от серия Winter на Nici, е добавено и малко метално звънче. Ако махнете конектора, ще можете да сложите висулката на чантата или раницата си, а защо не и на несесера.

Препоръчва се за деца над 3 години.

За серия “Nici Winter”

Зимната колекция на Nici вече е тук, затова снеговете и студовете могат да започват! Пингвинчето Иля, мечока Сър Мечо и полярната сова Олинка ще превърнат студения сезон в забавен, защото пристигат при децата като пухкави играчки и аксесоари.

А ето каква е и тяхната история… Малкото пингвинче Иля се е изгубило и се оказало на Северния полюс. Сега то чака да изгрее Полярната звезда, за да се води от нея и се върне при семейството си на Южния полюс. Сър Мечо и Олинка разбират нещастието на малкото пингвинче и искат веднага да му помогнат. Тримата приятели заедно се впускат в търсене на Полярната звезда, за да помогнат на малкото пингвинче да сбъдне мечтата си и се прибере отново у дома.

Ключови характеристики
SKU TYAC0005496
Възраст 4-7 години, 8-12 години
Каталожен номер 39955
Категория Бижута и аксесоари Аксесоари
Марка NICI
Материал PVC
Предназначение За забавление и възпитание

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение