Мисия татко: Диалози
Мисия татко: Диалози

Мисия татко: Диалози

  • Модел: Мисия татко: Диалози
  • Наличност: В наличност
  • 14.90 лв.

Случвало ли ви се е суперлюбознателният малък човек до вас да ви зададе суперсложен въпрос, на който с часове ще се опитвате да измислите подходящо обяснение? Със сигурност – да.

Е, тази книга е за вас – родителите с много ангажименти, но и с много желание да отгледат и възпитат умни и мислещи деца. Деца, които ще се интересуват от света около себе си и няма да се страхуват да попитат. Защото ще знаят, че вие ще отговорите с охота на всичките им въпроси. И кой знае – може в процеса самите вие да научите нещо от тях.

Симеон Колев се опитва да даде ориентир в безценното пътешествиe, наречено „родителство“, като води откровен диалог със специалистите д-р Никола Петров, проф. Евелина Келбечева, Христина Масалджиева, Деяна Костова, Георги Милков, проф. д-р Михаил Константинов, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Борислав Стефанов, Любка Петрова, Детелина Стаменова, д-р Пламен Масларски и Досю Амуджев.

А искрените отговори на въпроси като „Как е започнало всичко“ или „Колко важно е да знаем какво означава изборът?“ са допълнени с илюстрациите на собствения му син Момчил Колев.

Ключови характеристики
ISBN 9789542722526
SKU BKBK0004251N
Автор Симеон Колев
Брой страници 216
Жанрове Възпитание и детска психология, Образование и педагогика, Семейство и бременност
Издателство Егмонт-България
Категория Здраве, семейство, благополучие

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение