Личностни тестове. Оценете личността си: емоции, умения, силни и слаби страни
Личностни тестове. Оценете личността си: емоции, умения, силни и слаби страни

Личностни тестове. Оценете личността си: емоции, умения, силни и слаби страни

  • Модел: Личностни тестове. Оценете личността си: емоции, умения, силни и
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 19.90 лв.

Добре ли се познавате? Екстраверт ли сте или интроверт? Колко креативни сте в действителност? Предоставените от Менса 49 психометрични теста ще ви помогнат да си отговорите на тези и още много други въпроси.

Опознайте различни аспекти на своята личност, научете как да откривате слабите и силните страни на другите – от креативност, тревожност и интуиция до честност, амбиция, лоялност и още много други. 

 

Въпросът дали личността подлежи на промяна, е от жизненоважно значение за цялата област на личностното оценяване. За нещастие, както става с много въпроси в психологията, отговорът не е еднозначен. Спорно е до каква степен хората могат да направляват своята личност. Когато оценяваме хората в професионална среда, никога не забравяме възможността личността да бъде променена. В края на специфичния класификатор, който използвам, има два раздела. Първият се нарича „Потенциални силни страни“, а вторият е „Потенциално нуждаещи се от развитие“. Нещо, което почти сигурно е невъзможно и не препоръчвам, е опитът да станете човек, какъвто очевидно не сте. Доста често се натъкваме на книги за самопомощ, обещаващи на наивния читател възможност да придобие нова, по-силна и динамична личност. Естествено, уловката е намекът, че вашето „ново аз“ ще бъде по-привлекателно за противоположния пол. Един от най-важните фактори при оценяването с тест е да се гарантира, че оценяваният ще даде първия отговор, който му дойде наум. 

Робърт Алън

Ключови характеристики
ISBN 9786191951550
SKU BKBKS000176
Автор Робърт Алън
Брой страници 398
Жанрове Самоусъвършенстване и самопомощ, Хобита
Издателство Книгомания
Категория Наука Дом, градина и хоби

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение