Конструктор LEGO Minecraft - Къща-аксолотъл (21247)
Конструктор LEGO Minecraft - Къща-аксолотъл (21247)

Конструктор LEGO Minecraft - Къща-аксолотъл (21247)

  • Модел: Конструктор LEGO Minecraft - Къща-аксолотъл (21247)
  • Наличност: В наличност
  • 63.99 лв.
  • 47.99 лв.

Комплектът от LEGO ще се хареса на всички малки любители на конструкторите. С него децата ще развиват въображението и креативността си, както и фината си моторика, докато сглобяват къщата във формата на аксолотъл, в която да търсят съкровище или да се грижат за животни.

Присъединете се към подводния изследовател и се впуснете в безкрайни приключения в търсене на скрития сандък със съкровище. Повдигащият се покрив на конструкцията дава лесен достъп до обзаведения интериор, включващ пещ за топене и гъба за попиване на евентуални течове на вода. Когато подводното зомби атакува, играчите трябва да грабнат меча и да се присъединят към аксолотълите, за да защитят своят дълбоководен дом. Комплектът включва автентични Minecraft фигурки, като делфин, рибка балон, 2 възрастни аксолотъла и аксолотъл в кофа.

Насладете се на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него можете да мащабирате и завъртате 3D моделите, да запазвате комплекти и да проследявате напредъка си.

Конструкторът се състои от 242 части, а къщата в сглобено състояние е с размери 17 x 14 x 10 cm.

Подходящо за деца над 7 години.

Ключови характеристики
SKU TYTY0052804N
Категория Конструктори

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Конструктори