Imaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет (твърди корици)
Imaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет (твърди корици)

Imaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет (твърди корици)

  • Модел: Imaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет (твърди корици)
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв.

Луксозно издание с твърди корици и илюстрации, описващо Светът на диска по неповторим начин

Двете години, изминали от тъжната загуба на Тери, бяха период, в който осмислих всичко, което съм постигнал дотук. Препрочетох много от историите му и се върнах назад към нашата съвместна работа с чувство на огромна привързаност и благодарност за шанса, който той ми даде, като абсолютно непознат художник, когато прие плика с рисунките ми, който му подадох на едно от подписванията на негова книга.

Светът на диска - Imaginarium е моето посвещение на Тери и отразяващо неговата гениалност. Избрах някои от своите любими произведения, създадени по време на съвместната ни работа, в които са включени както ранни рисунки на Ринсуинд, така и голям брой картини от серията Масиви от Света на диска, изобразяваща над 70 героя.

Също така голямо удоволствие ми достави включването на някои от по-новите творби, които бяха създадени след кончината на Тери, като почит към завещаното ни от него. Светът на диска ще продължи все така да вдъхновява и удивлява както старите, така и новите му читатели по целия свят, а докато това се случва, този велик човек, ще остане с нас завинаги, чрез своите думи. "Никой не е наистина мъртъв, докато леките вибрации, които той оставя, също не отмрат."

Пол КидбиImaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет

Imaginarium: Светът на диска на Тери Пратчет

Ключови характеристики
ISBN 9786197430028
SKU BKBK0001002N
Автор Пол Кидби
Брой страници 272
Жанрове Изобразително изкуство
Издателство A&T Publishing
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение