Детска игра Удари - 4 игри
Детска игра Удари - 4 игри

Детска игра Удари - 4 игри

  • Модел: Детска игра Удари - 4 игри
  • Наличност: В наличност
  • 59.90 лв.
  • 49.99 лв.

‌Страхотен комплект, с който едно, две или повече деца могат да играят 4 различни супер забавни игри с помощта на 4-те променящи цвета си полусфери. Удари, Уцели цвета, Памет или Пинг понг? Всяка от тези игри можеш да играеш сам или с още 7 приятеля. Броя играчи, както и коя игра ще играете, се избира чрез самите устройства.

Играта Удари

Намира се на позиция 1. В тази игра, всеки играч трябва да избере свой цвят и да удари полусферата само когато види на нея своя цвят. Мислите че е лесно?! Опитайте се да следите 4-те устройства едновременно. Играта печели играчът, в чиито цвят сигнализират всички полусфери в края на играта. С тази игра ще развиете наблюдателността и времето си за реакция.

Играта Уцели цвета

Играете я на позиция 2. Тази играе е почти като първата, само че този път полусферите могат и да ви подвеждат. Те могат да сменят цвета си преди да бъдат ударени. Затова всеки играч трябва да внимава изключително много.

Играта Памет

Тази игра ще играете на позиция 3. Тя добре позната, но винаги все толкова завладяваща. Полусферата ще изрежда светлини в различни цветове, които след това играчът трябва да повтори във същия ред. Ако сгреши, устройствата ще започнат да мигат в цвета на следващия играч, защото наред ще бъде той.

Играта Пинг Понг

Тази игра се намира на позиция 4 и за разлика от останалите, е за 2 играчи. Всеки играч контролира устройството, което се движи като тенис ракета в началото и в края на линията, изпращайки светлина напред и назад. Колкото по-дълго продължава играта, толкова по-бърза и интензивна става тя.

Комплектът е подходящ за деца над 6 години.

Ключови характеристики
SKU TYTY0016403N
Категория Електронни Състезателни За сръчност Игри за сръчност Мемори игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение