Моята програма: Йога за бъдещи майки (DVD)
Моята програма: Йога за бъдещи майки (DVD)

Моята програма: Йога за бъдещи майки (DVD)

  • Модел: Моята програма: Йога за бъдещи майки (DVD)
  • Наличност: В наличност
  • 15.00 лв.
Моята програма. Йога за бъдещи майки“ представлява личната програма за добра форма по време на бременността и след раждането на певицата и писателка Светла Иванова.

С помощта на DVD ръководството всички бъдещи и настоящи майки ще могат да се насладят на йога практики вкъщи. 

Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашният уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара. 

Упражненията, както и техниките за дишане и релаксация, които са демонстрирани, са съобразени с нуждите и възможностите на бременните жени и майките, за да ги подготвят за една по-лека бременност и раждане, по-голямо самочувствие и добра форма преди и след раждането. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йогаинструктори. Горещо ви препоръчваме нейните съвети!

Изданието е на DVD носител.
Ключови характеристики
ISBN 9789542811589
SKU BKBKZ00974
Автор Светла Иванова
Жанрове Йога, Семейство и бременност
Издателство Сиела
Категория Филми на DVD Здраве, семейство, благополучие Документални и научно-популярни Сиела

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение