Детска дървена игра Bigjigs - Бикове и крави
Детска дървена игра Bigjigs - Бикове и крави

Детска дървена игра Bigjigs - Бикове и крави

  • Модел: Детска дървена игра Bigjigs - Бикове и крави
  • Наличност: В наличност
  • 25.60 лв.

Любимата и забавна игра на бикове и крави отново е тук, благодарение на Bigjigs. Тя ще донесе часове забавление на вашето дете и цялото семейство. Играта спомага за развитието на логическото мислене, въображението и фината моторика. Играта се играе от двама играча. Подходяща е за деца над 3 години.

Размери на играта: 18.5 cm

Целта е единият играч да отгатне предварително намислената от другия комбинация от пулове - като позиции и цветове. Това става на базата на предположения, които обаче могат да бъдат най-много десет. Играчът, който трябва да отгатне цветовете и позициите на пуловете на противника, използва различни комбинации, а белите и черни помощни пулове му показват дали е на прав път - черните бележат съвпадение по позиция и цвят, докато белите - единствено по цвят, но не и по позиция.

Инструкции:

1.Двамата играчи трябва да се разберат кой трябва да скрие кода и кой трябва да го разкрие. Този, който крие кода трябва да подготви комбинация от 4 колчета зад червеното прикритие, като избира от 6 цветни колчета. Този, който трябва да разкрие кода има 10 опита да го направи, като подрежда цветните колчета така, че да съответстват на скритата комбинация.

2.След всеки опит за познаване този, който крие кода трябва да използва белите колчета, за да покаже дали цвета на колчето е верен, но позицията му е грешна. Черните колчета показват, че цвета и позицията са верни.

 

 

Ключови характеристики
SKU TYTY0023596N
Категория Семейни Класически

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение