Настолна игра Azul - Stained Glass Of Sintra
Настолна игра Azul - Stained Glass Of Sintra

Настолна игра Azul - Stained Glass Of Sintra

  • Модел: Настолна игра Azul - Stained Glass Of Sintra
  • Наличност: В наличност
  • 89.90 лв.
  • 72.99 лв.

След обзавеждането на Двореца Евора, Крал Мануел I-ви сега търси назначи най-добрите занаятчии в света на оцветено стъкло за да украсят прозорците на параклиса на Двореца Синтра. Като занаятчия на стъкло това за теб е възможността на живота, да демонстрираш изисканите си способности за краля и страната си. Ще бъдеш ли най-добрия в създаването на най-красивото оцветено стъкло в страната? Добре дошъл отново в света на Azul!

Създадена от световно известния гейм дизайнер Michael Kiesling, Azul - Stained Glass Of Sintra те предизвиква в състезание с още играчи във внимателното избиране на стъкла за прозорците си внимавайки да не повредят или изхабят средствата, с които разполагат в процеса. Панелите за прозорците са двустранни като така предоставят динамичен гейм борд с безкрайни вариации!

Илюстрациите са от Chris Quilliams, можеш да очакваш съвсем нов уникален арт и нови компоненти в Azul - Stained Glass Of Sintra, като играта включва нови полупрозрачни панели, кула държаща премахнатите панели, двустранни игрови бордове и още красиви компоненти!

Azul - Stained Glass Of Sintra е самостоятелна игра и не се нуждае от Azul за игра

Ключови характеристики
SKU BGBG0000350N
Категория Настолни игри Семейни игри Настолни игри Семейни игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение