Аз, вещицата
Аз, вещицата

Аз, вещицата

  • Модел: Аз, вещицата
  • Наличност: В наличност
  • 21.99 лв.

Хипнотичен роман.
"Аз, вещицата" се превърна в международна сензация в повече от трийсет страни по света!

Един закодиран ръкопис събира вампир на хиляда години и омагьосана вещица. Това ще предизвика катаклизъм, който ще разтърси основите на свръхестествения свят със страховити и непредвидими последици.

Дълбоко в сърцето на Оксфордската Бодлианска библиотека Даяна Бишъп попада на омагьосан алхимичен ръкопис като част от своята научна работа. Даяна произхожда от видно вещерско семейство, но не иска да има нищо общо със свръхестественото. Затова след като хвърля един повърхностен поглед на книгата и си записва няколко неща, тя я връща обратно.

Но нейното откритие предизвиква суматоха и скоро към библиотеката се втурват орди от вещици, демони и вампири. Даяна се е натъкнала на желано от всички богатство, изгубено от векове, а тя е единственото същество, което може да развали магията му.

Матю Клермон е експерт по генетика и вампир, преживял повече от хиляда години. Връзката между тях е невъзможна, но и неизбежна. Даяна ще се изправи срещу всички и всичко и ще му се довери, а той ще заложи живота си за нейното щастие. Интимността им ще прекрачи табута, непоклатими от хилядолетия.

И светът ще се промени.

♦  ♦  ♦

Дебора Харкнес създава изключително изобретателно четиво, в което се преплитат история и магия, романтика и съспенс. Даяна е дръзка героиня, която среща своя равностоен партньор в лицето на вампира експерт по генетика Матю Клермон. Тя постепенно му се доверява, докато накрая връзката им се превръща в интимност, която прекрачва непоклатими табута. Този интелигентен и сложен сюжет проследява усилията им да разгадаят тайната на ръкописа, чиито страници ги примамват към тайнствено минало и несигурно бъдеще.

Ключови характеристики
ISBN 9789546552044
SKU BKBKF00591
Автор Дебора Харкнес
Брой страници 656
Жанрове Фентъзи, Исторически, Любовни романи
Издателство Бард
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър Бард

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение