Аз, гарванът
Аз, гарванът

Аз, гарванът

  • Модел: Аз, гарванът
  • Наличност: В наличност
  • 14.90 лв.
  • 12.66 лв.

“Там, откъдето идвам, разпалваме печките с книгите. Не ги четем” - казва Аз, Гарванът, когато решава да опише живота си.

Живот на ръба на бедността между сиропиталищата и улиците, разбитите мечти и илюзии. И един мистичен, писателски клуб, в който повечето от присъстващите са от богатите прослойки на обществото, в което главната героиня случайно се озовава, подписвайки се анонимно с “Аз, Гарванът”. Не след дълго разказът ѝ влудява всички в стаята и бързо набира популярност, но какво ще стане, когато решиш да го продадеш на едно от онези, богати деца? Една история за надеждата, промяната към по-добро и прошката, където богатите и бедните деца са двете страни на една и съща монета.

Освен повестта “Аз, Гарванът”, в сборника ще откриете и разказите “Часовникарката”, “Химера за любов”, “Истинска вяра”, “Драконът и гейшата” и други истории, в които Станислава Белева редува или комбинира фентъзи, ужаси, драма и криминални трилъри.

Станислава Белева е автор на двутомния фентъзи роман “Рани върху татуировки” (2015г., 2018г.), поетичната книга “Измислен в редовете” (2018г.), фантастичната повест “Бастет. Легенда за Създателите” (2021г.), сборникът с разкази “Лятото на Живота” (2021г.), а сега държите в ръцете си сборника “Аз, Гарванът”(2021г.), в който ще откриете разкази и повести.

Ключови характеристики
ISBN 9789544717919
SKU BKBK0011773N
Автор Станислава Белева
Брой страници 144
Жанрове Трилъри, Фентъзи, Хорър
Издателство Либра Скорп
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение