Анна Ин в гробниците на света
Анна Ин в гробниците на света

Анна Ин в гробниците на света

  • Модел: Анна Ин в гробниците на света
  • Наличност: В наличност
  • 22.80 лв.

Тази малка по обем книжка е побрала в себе си вселената на Олгината проза и е задължително четиво за всеки, който се вълнува от въпросите за човека и Другия, за живота и смъртта, но и за онези, които имат нужда от динамично, по младежки приключенско четиво. Неслучайно по романа се подготвя компютърна игра – световете в него сякаш са създадени да бъдат изследвани с различни средства.

„Анна Ин в гробниците на света“ е роман пътешествие между световете, на което поемаме с трептяща картинка в ръка – нашата жива карта. Ориентири са ни ключови елементи от шумерската митология, забъркани с фантастика и фантазия; миналото и бъдещето се пресичат и смесват, времето не е линейно; разказвачите се сменят и рисуват шеметен свят… светове. Срещаме също: един припрян шляпащ куфар, странна шапка с рога, както и асансьори, които се движат във всички посоки. Тя, Нина Шубур, е нашият водач.

Вечен, метафизичен, митологичен и същевременно дълбоко човешки роман, който Олга Токарчук поставя сред най-важните в своето творчество.

Ключови характеристики
ISBN 9786197674477
SKU BKBK0018194N
Автор Олга Токарчук
Брой страници 168
Жанрове Митология, Съвременни, Фентъзи
Издателство ICU
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение