Агенцията (Съдърн Рийч 2)
Агенцията (Съдърн Рийч 2)

Агенцията (Съдърн Рийч 2)

  • Модел: Агенцията (Съдърн Рийч 2)
  • Наличност: В наличност
  • 13.90 лв.
  • 6.25 лв.

В продължение на трийсет години единственото взаимодействие на хората със Зона Х - злокобен пейзаж, ограден с невидима , където всички следи от човешка цивилизация са загадъчно изчистени - е поредица експедиции, организирани от правителствена агенция, законспирирана толкова дълбоко, че е почти забравена - "Съдърн Рийч". След злощастната дванайсета експедиция, описана в "Анихилация", в агенцията цари пълен хаос.

Джон Родригес (известен също като "Контрол") е новоназначеният шеф на "Съдърн Рийч". Работейки с недоверчив, но отчаян екип, след мъчителни и безрезултатни разпити, преглеждане на купища тайни бележки и дълги часове, прекарани в гледане на ужасяващи видеозаписи от предишните експедиции, Контрол започва да прониква в тайните на Зона Х. Но с всяко откритие той трябва да се изправя пред тревожни истини за самия себе си и за агенцията, на която служи.

В "Агенцията", втората част от трилогията "Съдърн Рийч", най-тревожните въпроси за Зона Х получават отговор... но той далеч не е успокоителен.

"Агенцията" не е книга, която започва оттам, където свършва предишната. Тя е изпълнена с нови удоволствия, не само нови герои и ситуации, но и съвсем друг начин на писане. Ако "Анихилация" е роман за една експедиция, завършила с много странни открития, то "Агенцията" е шпионски роман, изпълнен със същия тъмен чар... Поради което отчаяно искам да знам каква ще бъде третата книга - дали някаква смесица от двете, един вид среща на "Джурасик парк" с Джеймс Бонд или нещо съвсем различно.

Робин Слоун

Ключови характеристики
ISBN 9786197115116
SKU BKBKF000505
Автор Джеф Вандърмиър
Брой страници 352
Жанрове Научна фантастика
Издателство Екслибрис
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение