Детска настолна игра Haba - Пантомима
Детска настолна игра Haba - Пантомима

Детска настолна игра Haba - Пантомима

  • Модел: Детска настолна игра Haba - Пантомима
  • Наличност: В наличност
  • 26.40 лв.

Знаете ли какво представлява пантомимата? В нея хората, без да говорят, използват само жестове и израза на лицето си за да пресъздадат предмети ситуации, емоции. В ролята на мимове ще могат да влязат и децата с детската игра на Haba Пантомима.

Играта включва 48 карти с изображения на различни предмети. След като детето изтегли карта, то трябва да успее с жестове на ръцете и тялото си да пресъздаде рисунка, така че да я познаят останалите играчи. Победител може да е играчът, успял да обясни най-много карти или играчът, познал най-много предмети. А защо не и да има 2-ма победители?

Играта на пантомима е изключително забавна и развива въображението не само у децата, но и у възрастните. Чудесният вариант на марката Haba е направен с прости и ясни, лесно разпознаваеми картини. Освен това, в металната кутия с карти, ще намерите и 7 празни карти, на които ще можете вие да нарисувате предмети или просто да се опитате да провокирате играчите да познаят как играете нищо! В комплектът е включен и пясъчен часовник, който да отмерва времето.

Играта е подходяща за игра от над 4 играча на възраст над 4 години.

Ключови характеристики
SKU TYTY0017483N
Категория Състезателни Детски игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение