Настолна игра Viticulture Essential Edition
Настолна игра Viticulture Essential Edition

Настолна игра Viticulture Essential Edition

  • Модел: Настолна игра Viticulture Essential Edition
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 94.90 лв.

Във Viticulture играчите влизат в ролите на хора от пред модерна, селска Тоскана, които имат наследени оскъдни лозя. Имат няколко парцела земя и старa подложка за смачкване, малка изба и три работника. Всеки има мечта да каже първи за винарната си, че е истински успех.

Играчите са в позицията да определят как искат да разпределят работниците си през годината. Всеки сезон е различен на лозята, поради това работниците имат различни задачи, които могат да свършат през лятото или зимата. Има съревнование по време на тези задачи, а често първият работник, който поеме работата има предимство над последвалите работници.

За щастие за играчите, хората обичат да посещават винарни и се случва така, че много от тези посетители биха помогнали из лозето когато идват на посещение, стига да има назначен работник да се грижи за тях. Техните визити (под формата на карти) са кратки, но могат да бъдат много полезни.

Използвайки тези работници и посетители, играчите могат да разширят лозята си като строят структури, садят лози (лозови карти) и изпълняват поръчки за вино (карти с поръчки за вино). Играчите се стремят към целта да развият най-успешната винарна в Тоскана.

Viticulture - Essential Edition идва с компонентите от Viticulture, но добавя някои от разширенията от Тоскана, включвайки 36 Mama и Papa карти, карти с полета (известни преди като "Properties"), разширени/ревизирани посетители и 24 Automa карти (соло вариант), както и някои малки промени в правилата.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение