Настолна игра Time 'n' Space, стратегическа
 Настолна игра Time 'n' Space, стратегическа

Настолна игра Time 'n' Space, стратегическа

  • Модел: Настолна игра Time 'n' Space, стратегическа
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 69.90 лв.

Тук, където космосът е необятен и времето е ценно, ти трябва да се изправиш срещу предизвикателствата на истински космически командир. От оживеният хъб, който е контролният център, координираш продукцията на планетата си, транспортът и нуждите и пътуваш до други планети за да изпълняваш поръчки.

Time 'N' Space е игра в реално време за избиране на действия с продуктово менажиране и доставяне за 3ма до 4ма играча, която се играе точно за 30 мин. В това време трябва да произведеш стока и да менажираш колкото можеш повече пратки за да изпълниш нуждите на планетите, докато другите играчи се опитват да направят същото.

Най-уникалният аспект на Time 'N' Space е механизмът с избиране на действия, в който всяко от действията ти изисква обръщането на едноминутен пясъчен часовник(таймер). Всеки играч има само два от тези таймери на разположение, съответно ще трябва да мислиш трезво и да държиш комуникационните си канали широко отворени за да можеш да се възползваш от най-благоприятните сделки с всеки от останалите играчи!

Ключови характеристики
SKU BGBG0000505N
Категория Настолни игри Стратегически игри Настолни игри Стратегически игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение