Шовинист
Шовинист

Шовинист

  • Модел: Шовинист
  • Наличност: В наличност
  • 9.00 лв.

От морето в Света на Диска се е издигнал ветропоказател и изведнъж вече можете да познаете накъде духа вятърът. Появила се е нова земя, която разпалва стари вражди. И когато две армии тръгват в поход, Командир Ваймс от Градската стража на Анкх-Морпорк има само няколко часа да се справи с престъпление, което е толкова тежко, че просто закон не го лови. То се нарича "война".

Ваймс се изправя срещу твърде антипатични противници, които са решили да му видят сметката... и отгоре на всичко се смята, че те са "на негова страна". Врагът може да се окаже още по-страшен. А неговият джобен Дезорганизатор го уверява, че след нещата, които трябва да свърши днес, е вписано: "Да умра."
Но по-добре да не го прави, защото най-хитроумният изобретател и най-лукавият политик в света са потеглили към бойното поле с малък пакет, който гарантирано предотвратява всякакви битки...

Светът на Диска се впуска във война, в която са замесени армии от сардини, бойци, рибари, сепии и поне една от неизменните спътнички на войниците.

Книга двадесет и първа от Света на диска. Четвърта история за Градската стража.

Ключови характеристики
ISBN 9544220607
SKU BKBKF000170
Автор Тери Пратчет
Брой страници 468
Жанрове Фентъзи, Хумористични романи, Приключенски
Издателство Вузев
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър Хумор

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение