Настолна игра Rattle, Battle, Grab the Loot, семейна
Настолна игра Rattle, Battle, Grab the Loot, семейна

Настолна игра Rattle, Battle, Grab the Loot, семейна

  • Модел: Настолна игра Rattle, Battle, Grab the Loot, семейна
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 84.90 лв.
  • 74.99 лв.

Поеми пътя си по моретата като капитанът на собственият си пиратски кораб. Търси ценни търговски кораби и ги плячкосвай за стока. Наемай нов екипаж, подобрявай кораба си и давай съкровищата си на Пиратския Крал за известност и слава!

Rattle, Battle, Grab the Loot съчетава забавата от хвърляне на зарове с богато тесте от сценарии за да направи всяка игра различна. Във всеки рунд играчите се сражават с търговски и други кораби опитвайки се да грабнат колкото могат повече плячка. Един играч взима заровете от всички, разбърква ги и ги хвърля в кутията за да разреши битката. В зависимост къде са паднали заровете, в допълнение на символите, определя резултата от битката, тогава играчите претендират за плячката. После могат да се върнат до пристанището за да подобрят корабите си, да наемат екипаж или да дадат стоката си на Пиратския Крал.

Когато ъпгрейдват корабите си, играчите използват физически части за да сглобят плавателните си съдове, правейки всеки кораб да изглежда различен. В кутията има множество части за персонализиране на корабите. В допълнение на обикновените предмети и екипажа, има и уникални ъпгрейди за предметите и екипажи, които могат да направят всеки кораб да изпъкне! Накрая на играта, играчът с най-много Favor от Пиратският Крал побеждава!

Ключови характеристики
SKU BGBG0000597N
Категория Настолни игри Семейни игри Настолни игри Семейни игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение