1000 страници България
1000 страници България

1000 страници България

  • Модел: 1000 страници България
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 35.00 лв.

„1000 страници България“ е носител на приза „Златен лъв“ за издателски проект с най-голяма обществена значимост от Асоциация „Българска книга“ и журналистическото жури!

Книгата „1000 страници България“ не е пътеводител, нито енциклопедия. Не е и пътепис. Тя съчетава по малко от всичко това в един вдъхновяващ поглед към страната ни от двама журналисти и фотографи, които непрекъснато са на път. В книгата ще намерите любопитни факти и неизвестни истории за места и хора, които може би познавате, и още безброй други, за чието съществуване не сте и подозирали.

В над 1000 страници ще обходите България надлъж и шир – в днешните и отминалите ѝ дни, а много от красотите и богатствата ѝ ще видите във фотографии. И нетърпеливо ще се впуснете сами да изследвате многобройните посоки, които ви предлага, да изживеете своите стоплящи сърцето преживявания под родното небе.

Румяна Николова и Николай Генов се определят като скитници, неизлечимо заразени от бацила на пътуванията. При всяка възможност са на път и снимат. Познават отлично страната ни. В книгите си показват любопитната и недостатъчно позната България – не по-малко екзотична от местата в любимите им дестинации Индия, Китай, Монголия, Тибет, Италия, Патагония, Мексико, Африка… Плод на митарствата им са 18 пътеписни книги.

Ключови характеристики
ISBN 9789542813996
SKU BKBKT000029
Автор Румяна Николова
Жанрове Туризъм
Издателство Сиела
Категория Туризъм и спорт Сиела

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение