Logisch! A2, Kursbuch
Logisch! A2, Kursbuch

Logisch! A2, Kursbuch

  • Модел: Logisch! A2, Kursbuch
  • Наличност: В наличност
  • 35.90 лв.
  • 17.95 лв.

Учебната система в 3 нива е предназначена за всички, които искат бързо и лесно да научат немския език. Системата извежда от ниво А1 до ниво В1. Темите са съобразени с възрастта на учениците и представени с кратки диалози и текстове. Овладяването на граматичния материал е тясно свързано с упражняването на умението говорене.

Всеки учебник включва 16 урока. Специално внимание се отделя на подготовката за изпитите Fit in Deutsch и Zertifikat Deutsch für Jugendliche. За да се затвърди наученото по-лесно, към всяка задача от учебника съответства едно упражнение от работната тетрадка. Осигурени са и 4 примерни теста към изпита Fit in Deutsch. Те са поместени също в работната тетрадка. Интерактивният CD-ROM към системата осигурява учебника и тетрадката, допълнени от 40 задачи, които да разнообразят учебните часове.

Ръководството за учителя включва целия учебник в умален формат. Към всяко упражнение има подробни насоки за работа, както и идеи за разнообразяване на задачите. Ръководството е допълнено от материали за фотокопиране. Допълнителните помагала към учебната система осигуряват достатъчно материал за преговор и затвърждаване.

Grammatiktrainer (в три части) включва 16 урока и следва учебния материал от учебника. Vokabeltrainer представлява електронна система от картички за онагледяване на лексиката от учебната система. CD-ROM-ът осигурява организирано учене на лексиката като предлага думите, подредени по уроци, примерни изречения, звученето им, картички за разпечатване и др.

Ключови характеристики
SKU BKTB0003424N
Автор Колектив
Брой страници 128
Издателство Ernst Klett Sprachen
Категория Учебници
Предмет Немски език

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение