Настолна игра Legendary Encounters-A Predator Deck Building Game
Настолна игра Legendary Encounters-A Predator Deck Building Game

Настолна игра Legendary Encounters-A Predator Deck Building Game

  • Модел: Настолна игра Legendary Encounters-A Predator Deck Building Game
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 109.90 лв.

Legendary Encounters: A Predator Deck Building Game е базирана на първите два филма от Predator (Хищникът) поредицата. Поемайки ролите на персонажите от филмите, играчите се редуват да взимат карти за тестетата си от централна селекция за да ги подсилят и да победят картите на Хищникът, които са добавени на централния гейм борд.

В повече детайл, в сюжета на всеки филм можеш да играеш с хората или хищниците. Когато си с хората, играеш кооперативната версия на играта, като сканираш и атакуваш докато се опитваш да изпълниш дадени цели. Когато играеш с хищниците, играта става PvP(играч срещу играч), като всеки играч влиза в ролята на хищник, който ловува за чест(VP точки).

Legendary Encounters: A Predator Deck Building Game е самостоятелна игра от серията Legendary Encounters, която е напълно съвсместима с Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game. Конкретно можеш да ползваш тестето с Predator в Alien или обратно. Подобно, Predator също е съвместима с Marvel играта от Legendary серията, но неможе да бъде напълно интегрирарана.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение