##### Ледена епоха 2: Разтопяването (Blu-Ray)
##### Ледена епоха 2: Разтопяването (Blu-Ray)

##### Ледена епоха 2: Разтопяването (Blu-Ray)

  • Модел: ##### Ледена епоха 2: Разтопяването (Blu-Ray)
  • Наличност: В наличност
  • 29.99 лв.
  • 20.99 лв.

В "Ледена епоха 2" любимите на цял свят герои от "Ледена епоха" се завръщат – Мани, косматият мамут, ленивецът Сид, саблезъбият тигър Диего и шантавата саблезъба катерица Скрат. Ледената епоха е към своя край и животните се радват на топящия се рай, в който се превръща света им, включително и тримата герои от враждуващи видове, които случайно са станали приятели.

Този път те няма да спасяват човешко бебе, а ще се вълнуват от съвсем различни неща. Мани е готов да създаде семейство, само че не е виждал друг мамут от години и се страхува, че е последният оцелял от вида си. Но после среща Ели - единственият оживял женски мамут в света. Единственият им проблем: те не могат да се понасят един друг. Освен това, незнайно защо, Ели е убедена, че не е мамут, а опосум!

На всичкото отгоре, тя върви в комплект с двамата си “братя” опосуми – Краш и Еди, двойка весели пакостници, които винаги успяват да си намерят белята. Мани, Сид и Диего обаче бързо разбират, че затоплящият се климат носи и много опасности – огромна ледена язовирна стена е на път да се разчупи и поставя в опасност цялата долина. Единственият им шанс за оцеляване е на другия край на долината и тримата герои, заедно с Ели, Краш и Еди, заформят най-необичайното семейство на всички епохи и се отправят на пълно с опасности и приключения пътешествие.

Филмът също така показва и несполуките и преживелиците на Скрат, който има много по-голяма роля, отколкото в първата част. „Ледена епоха 2” притежава всичко, което сте харесали в първия филм, но с още повече смях, екшън и зрелищни пейзажи.

Ключови характеристики
SKU FMBR0000377
Аудитория B – Без ограничение в показа
Времетраене 90
Дата на издаване 2006
Жанрове Анимация, Комедия, Семейни, Детски
Категория Филми на Blu-Ray Детски филми
Оргинално име Ice Age: The Meltdown
Предназначение 90
Формат Blu-ray

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение