Дървени кубчета Goki - Ферма
Дървени кубчета Goki - Ферма

Дървени кубчета Goki - Ферма

  • Модел: Дървени кубчета Goki - Ферма
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 22.80 лв.
  • 20.52 лв.

От Goki са подготвили нови изненади за малчуганите. Дървени кубчета, които са 12 на брой в дървена кутия. От всяка страна на кубчетата има различна картинка, която може да се подреди от вашето дете.

Продуктите на "Gollnest & Kiesel" са с признат знак за безопастност GS, който се издава единствено от признати и независими институти. Също така имат европейска гаранция за безопастност на бебешки продукти EN 12586:2007.

Играчките Goki са част от една от най-големите компании в Световен мащаб за произвеждане на играчки, носеща името на своите основатели, "Gollnest & Kiesel". Превърнали се в знак за високо качество на приемливи цени, компанията и до ден днешен е лидер на пазара за играчки. Създадени с много любов, играчките са произведени в Германия, повечето от които на ръка. За изработката им се използват - клен, бук и орех. Останалите материали са без никел и метали, дори боите са високачествени и нетоксични. Всичко е произведено под мотото на създателите - "Ние сме загрижени за бъдещето на нашите деца - това е много важно за нас!". 

"Gollnest & Kiesel" разполагат с няколко известни бранда като: Goki, Heimess и Peggy Diggledey.

Ключови характеристики
SKU TYTY0012240N
Категория Игри с кубчета

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение