Колекция X Men (DVD)
Колекция X Men (DVD)

Колекция X Men (DVD)

 • Модел: Колекция X Men (DVD)
 • Наличност: В наличност
 • 80.00 лв.
 • 49.99 лв.

 • X-Men Началото: Върколак

 1. Звук: Английски, Чешки, Унгарски, Полски, Турски;
 2. Субтитри: Английски, Български, Гръцки, Иврит, Арабски.

Четвъртият „Х-мен” ще се задълбочи върху живота на Wolverine, изигран от Хю Джакман. След Брайън Сингър и Брет Ратнър, сега на режисьорския стол сяда Гевин Худ, в чиято филмография откриваме южноафриканския носител на „Оскар” „Tsotsi” и „Избавление”. Сред останалите актьори ще видим Райън Рейнълдс, Лив Шрайбър и Доминик Монахан.

 • Върколакът

 1. Звук: Английски, Чешки, Хинди;
 2. Субтитри: Български, Английски, Арабски, Индонезийски, Китайски, Хърватски, Чешки, Естонски, Иврит, Унгарски, Литовски, Латвийски, Полски, Португалски, Румънски, Руски, Сръбски, Словашки, Тайландски, Турски, Украински, Гръцки, Словенски, Исландски, Хинди.

Въпреки че се опитва да забрави миналото, да забрави героите и злодеите от Х-мен и дори да забрави кой е и на какво е способен, Лоугън все пак се решава да замине за Япония, където стар познат му обещава нещо неочаквано... живот като обикновен човек. Но в Страната на изгряващото слънце той се забърква в опасен конфликт с неподозирано силни съперници. Уязвим за първи път и достигнал границата на физическата си и емоционална издръжливост, Върколака се изправя не само срещу смъртоносен самурай, но и срещу своите лични проблеми и вътрешни демони, които са директно свързани с неговото безсмъртие.

 • Логан: Върколакът

 1. Звук: Английски, Полски, Турски, Унгарски, Чешки;
 2. Субтитри: Английски, Арабски, Български, Гръцки, Иврит, Исландски, Полски, Португалски, Румънски, Словашки, Словенски, Сръбски, Турски, Унгарски, Хърватски, Чешки.

В недалечното бъдеще, намиращият се на ръба на силите си Логан (Хю Джакман) се грижи за болния Професор X (Патрик Стюарт) в убежище на мексиканската граница. Опитите на Логан да се скрие от света се провалят, когато се появява млад мутант, преследван от тъмни сили.

 • Х-Мен: Апокалипсис

 1. Звук: Английски, Хинди;
 2. Субтитри: Английски, Български, Гръцки, Иврит, Исландски, Португалски, Румънски, Словенски, Сръбски, Хинди, Хърватски.

Носителката на награда „Оскар“ Дженифър Лорънс си партнира с Майкъл Фасбендер и Джеймс Макавой, стоят начело на звездния актьорски състав в това невероятно продължение на „X-Мен: Дни на отминалото бъдеще“. След хиляди години, Апокалипсис - най-мощният мутант се събужда в света на хората. С намерение да унищожи човечеството и създаде нов световен ред, той вербува група от мутанти. В отчаяна надпревара за спасяване на човечеството, Професор X (Джеймс Макавой) застава начело на група от млади мутанти, които се отправят на решителна битка с жесток противник, от която зависи бъдещето на света.

 • Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще

 1. Звук: Английски, Чешки, Руски, Украински;
 2. Субтитри: Английски, Чешки, Руски, Български, Хърватски, Естонски, Литовски, Латвийски, Словенски, Украински, Сръбски, Словашки.

Х-Мен се обединяват! Цяло актьорско съзвездие, включително Хю Джакман, Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой, Холи Бери, Дженифър Лорънс, Елън Пейдж, Иън Макелън и Патрик Стюърт, се събират за решителна битка в това шеметно приключение. Докато армии от роботи-убийци преследват мутанти и хора, неудържимите герои от оригиналната трилогия "Х-мен" обединяват сили със своите млади превъплъщения в една епична битка, която трябва да промени миналото и да спаси бъдещето.

Ключови характеристики
SKU BNDL0000175N
Категория Филми на DVD

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Филми на DVD