Игра с карти Катан - Крале и владетели
Игра с карти Катан - Крале и владетели

Игра с карти Катан - Крале и владетели

  • Модел: Игра с карти Катан - Крале и владетели
  • Наличност: В наличност
  • 39.00 лв.

Българските версии на настолните игри и разширения от поредицата „Catan“ не са съвместими с английските им варианти.

Първите заселници от острова Катан живеели благополучно и в мир. Изобилието на ресурси и трудолюбието на мнозина довело до напредък и излишъци, като постепенно започнали да се водят борби за надмощие и власт. Малцина заселници неусетно стават владетели и това води до открита борба за надмощие, а крал на Катан може да бъде само един!

Във въвеждащата игра ще опознаеш своето владение ще усвоиш основни тактики и стратегии. Ще се научиш също добиваш и боравиш с ресурси. Не след дълго ще управляваш умело владенията си, а придобитите умения във веждащата игра ще ти дадат необходимите знания, с които да станеш велик владетел.


В тематичната игра „Златен век“. Ще научиш как да боравиш правилно с придобитото от теб злато. Тук важна роля играят карти като „Монетен двор”, „Мост с такса” и „Скривалище за злато”. До преимущество води употребата на карти „Търговски кораби” или „Бойни кораби”.


В „Открития” ще преоткриете вашето владение. След натрупания опит от предишните тематични игри, сега вече имаш възможността да се превърнеш в истински, достоен владетел от Катан. Оптимизирани приходи и уравновесено управление ще ти отредът уважавано място в „Дуела на владетели”.

Ако се чувстваш вече като уверен и мъдър владетел, то значи ти предстои играта „Дуел на владетели“, където ще се изправиш срещу друг играч за титлата крал на Катан!

Ключови характеристики
SKU BGBG0000225
Категория Настолни игри Настолни игри Семейни игри Настолни игри Семейни игри
Марка Kosmos

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение