Хилядният етаж
Хилядният етаж

Хилядният етаж

  • Модел: Хилядният етаж
  • Наличност: В наличност
  • 18.99 лв.
  • 9.49 лв.

Хилядаетажна кула се издига в небето над Манхатън!

Добре дошли в 2118 година.

Ню Йорк от бъдещето е град, пълен с нововъведения и мечти. Там всеки иска нещо... и всеки има какво да губи. Зад безупречната външност на Лида Коул се крие тайна зависимост – към наркотик, който изобщо не е трябвало да опитва, и към момче, което изобщо не е трябвало да докосва.

Прекрасният безгрижен живот на Ерис Дод-Радсън се разпада, когато ужасно предателство съсипва семейството ѝ. Работата на Райлин Майърс на един от най-високите етажи я запраща в свят – и връзка, – каквито никога не си е представяла... Но дали заради този нов живот трябва да жертва стария?

Уот Бакради е технологичен гений с изумителна тайна: знае всичко за всички. Но когато го наемат да шпионира за момиче от горен етаж, се оказва заплетен в сложна мрежа от лъжи.

А на хилядния етаж, над всички, е Ейвъри Фулър – момичето, генетично проектирано за съвършенство. Момичето, което като че ли има всичко... но се измъчва заради единственото, което никога не може да има. Петима тийнейджъри се борят за мястото си на върха. Но когато си толкова високо, единственият път е надолу... 


Луксозният живот на манхатънския елит е още по-забележителен в този футуристичен роман, който не намираш сили да оставиш дори за миг.
А после нямаш търпение за втората част!

Сесили фон Зигесар


Коварство, тайни, романтика... Едно виновно удоволствие!

Goodreads

Ключови характеристики
ISBN 9789546557667
SKU BKBKF001042
Автор Катрин Макгий
Брой страници 416
Жанрове Антиутопии, Научна фантастика, Съвременни, Тийнейджърски
Издателство Бард
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър Бард

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение