Мини пъзел Heye от 150 части - Най-добрия резултат, Джон Бургерман
Мини пъзел Heye от 150 части - Най-добрия резултат, Джон Бургерман

Мини пъзел Heye от 150 части - Най-добрия резултат, Джон Бургерман

  • Модел: Мини пъзел Heye от 150 части - Най-добрия резултат, Джон Бургерм
  • Наличност: В наличност
  • 12.95 лв.

Отличителният стил на дизайнера, музиканта, илюстратора и дори предприемача Джон Бургерман. Му печели име на преуспял човек на изкуството. Сред множеството му ангажименти, част от които е работата му за марки като Coca Cola, Pepsi, Nike, Sony, MTV, Nintendo, Little big planet, Levis и др., художникът влага специални усилия и сърце, за да създаде своя серия пъзели за немската марка Heye. 

Именно сега пред вас е една от новите му рисунки за нея, наречена „Топ резултат“. Картината се подрежда от 150 части, а размерите ѝ са 21 х 30 сантиметра.

Джон Бургерман (Jon Burgerman) 

Знаете ли, че с името на този невероятен художник са свързани компании като Apple, Nike и Pepsi? И това съвсем не е случайно ето защо… Английският художник Джон Бургерман е със сериозно образование – отличие в училище, добри постижения в колежа и университета, но… Той решава да не кандидатства за работа в голяма компания, а да стане художник на свободна практика. И започва да проправя път на своите цветни герои, които нежно нарича „драскулки“. Те бързо стават популярни по света и привличат вниманието на гиганти като Епъл, Найк, Нокиа, както и на музеите Виктория и Алберт. Днес той работи и за Heye, които създават с неговите „драскулки“ удивителни пъзели. Някои от тях са от серията “Colour me!” и предизвикват подредилите ги да ги оцветят както решат.
Ключови характеристики
SKU TYPZ0000788
Брой части 150
Изображения Карикатури и хумор
Каталожен номер 29483
Категория Класически пъзели Heye Пъзели с нестандартна опаковка Мини пъзели Пъзели за възрастни
Марка Heye
Материал Картон
Предназначение За развиване на въображението
Типове пъзел Класически пъзели, Пъзели в нестандартна опаковка, Мини пъзели

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение