Ролева игра Dungeons & Dragons (5th Edition) - Storm King's Thunder
Ролева игра Dungeons & Dragons (5th Edition) -  Storm King's Thunder

Ролева игра Dungeons & Dragons (5th Edition) - Storm King's Thunder

  • Модел: Ролева игра Dungeons & Dragons (5th Edition) - Storm King's Thu
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 81.90 лв.

За да се биеш с великани трябва да си великан
Това приключение от 256 страници за персонажи от 1ви до 11ти левел или повече, предлага всичко, което е нужно за един Dungeon Master да създаде вълнуващо и запомнящо се изживяване за историята на Storm King’s Thunder. Включва магически руни нова опция за съкровище за персонажите.

Великаните са излезли от крепостите си за да заплашат цивилизацията както никога досега. Великаните от хълмовете крадат зърното и добитъка, който могат докато каменните великани са пречиствали селища, които ги има наоколо от векове. Огнени великани са прокудили малките хора в пустинята, а дълги кораби на ледените великани пък са грабили по брега Sword Coast. Дори и неуловимите облачни великани са били забелязани, техните удивителни летящи градове са се появили над Waterdeep и Baldur’s Gate. Къде е буреносният великан Крал Hekaton, който има задача да пази ред сред великаните?

Хората, джуджетата, елфите и други малки хора от Sword Coast ще бъдат смачкани изпод краката на тези огромни врагове в тяхната ярост. Единственият шанс за оцеляване за малките хора е да работят заедно в разследването на тази инвазия и да обуздаят силата на магията на руните, оръжието на великаните срещу техните древни врагове - драконите. Единственият начин хората от Faerun да възстановят реда е да използват силите на великаните срещу самите тях.

Застани с великаните или срещу тях в това приключение за най-великата ролева игра в света.

Storm King's Thunder


Storm King's Thunder

Ключови характеристики
SKU BGRP0000003N
Категория Настолни игри Ролеви игри Ролеви игри

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение