Игра с карти Deadfall
Игра с карти Deadfall

Игра с карти Deadfall

  • Модел: Игра с карти Deadfall
  • Наличност: В наличност
  • 20.90 лв.

Deadfall е игра с карти, в която трябва да блъфираш и да имаш доза късмет. Ако имаш опит с хазарта, то това заглавие със сигурност ще ти допадне. Играчите залагат една монета, за да започнат и с първоначална ръка от шест карти. Всеки изиграва една карта, като най-ниската по стойност трябва да е първа. 

На твоя ход, можеш да изиграеш нова карта с лице нагоре или да предизвикаш някой от опонентите ти. Идеята е, че когато изиграеш карта, то твоята карта не трябва да е последната от този ранк. Например, ако изиграеш петица, обявяваш, че някой от другите играчи също има петица в ръката си. Ако някой има такава, то хода ти е успешен. Ако нямат, то трябва да се опиташ да познаеш.

Предизвикателството приключва тази ръка. Когато предизвикаш опонент, казваш, че последната им карта е била грешна и че няма повече карти от този ранк останали в ръката на някой от играчите. Ако си прав, печелиш залога плюс монети равни на ранга на карта, изиграта от предизвикания. Например, ако картата е била седмица, то печелиш допълнително седем монети. Ако обаче грешиш, то предизвикания от теб играч взима целия залог на масата, както и монети, равни на ранга на картата.

Има още два начина да напреднеш в Deadfall: да следиш когато хората са изиграли грешната карта или да блъфираш и да накараш опонентите ти да те предизвикат, когато знаеш, че си направил успешен ход.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение