Пъзел Cobble Hill от 1000 части - Коледно присъствие, Майлс Пинкни
Пъзел Cobble Hill от 1000 части - Коледно присъствие, Майлс Пинкни

Пъзел Cobble Hill от 1000 части - Коледно присъствие, Майлс Пинкни

  • Модел: Пъзел Cobble Hill от 1000 части - Коледно присъствие, Майлс Пинк
  • Наличност: В наличност
  • 29.99 лв.

Когато за първи път попаднете на пъзел от канадския издател Cobble Hill, със сигурност ще разберете защо наричат тези редящи се картини-емоции “докосващи”. Ако сте градинар – ще откриете сред тях своята мечтана градина, ако плетете – ще откриете тук своите кошници с десетки прежди. Обичате природата? Няма начин да не ви допаднат идиличните надничания в света на дивите животни. А какво ще кажете да си имате само ваша витрина с лакомства (от пъзелите с храни) – всякакви – като в онази сладкарница от детството, за която сте мечтали? Скечове, дизайн, винтидж, носталгия, природа, домашни любимци – всичко, каквото би докоснало душата и ума ви. И тематиките съвсем не са единственото достойнство на пъзелите от Cobble Hill. Те са с перфектни части, с нестандартни форми, лесно се напасват и имат дълъг живот. Закачени на стената в дневната, те ще се чувстват достойно сред останалите ви картини. Освен това има такива за цялото семейство, с по-малък или по-голям брой части (70 – 2000 части), но какъвто и да изберете, ще усещате през цялото време, че е направен с много отношение и познаване на страстта да редиш картина от света, който харесваш.

Майлс Пинкни (Myles Pinkney) 
Сигурно сте виждали неговите магьосници, вълшебни и чудати същества, които населяват изумителния свят на въображението му. Той е Майлс Пинкни – художник, който работи на пълен работен ден, запознавайки ни със своите фантазии. Като независим артист Майкъл започва да работи през 1986 година. В началото проектира лога, прави архитектурно оформление по поръчка, технически чертежи и различни илюстрации. Но образите, които живеят във въображението му не му дават мира и през 1991 г. Пинкни започва да твори, следвайки собствените си интереси и стил. Той създава различни продукти с тях – илюстрации, календари, фигури и скулптури, специални предмети за колекционери, фантастични пъзели и декоративни чинии.
Канадските издатели Cobble Hill също предлагат негови творби, като сред предпочитаните са такива с добре познати приказни персонажи (като Дядо Коледа например).
Ключови характеристики
SKU TYPZ0003989
Брой части 1000
Изображения Коледа
Каталожен номер 51784
Категория Класически пъзели Пъзели за възрастни Cobble Hill
Марка Cobble Hill
Материал Картон
Предназначение За развиване на въображението
Типове пъзел Класически пъзели

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение