2-ра безплатна обиколка около слънцето
2-ра безплатна обиколка около слънцето

2-ра безплатна обиколка около слънцето

  • Модел: 2-ра безплатна обиколка около слънцето
  • Наличност: В наличност
  • 9.90 лв.

Депрограмиращи квинт'сентенции - втора порция. 

"Любовта е щит, хуморът е меч, самоиронията е ризница! Твърдоглав като Дон Кихот, безсрамен като маркиз дьо Сад, нагъл като барон Мюнхаузен, съм, само когато правя света по-щастливо и красиво място за нас, аристократите по природа!"
Еленко Ангелов


Съдържанието на тази книга е в самото ѝ квантово съдържание с ръчно приготвени афоризмо-есенции. Афоризмът спада към прозата в литературата и представлява кратки изречения, които изразяват житейска мъдрост, сентенция. Различава се по това, че изказва позицията на автора си, докато поговорките, пословиците са народно творчество. Самочувствайте се свободни да ги споделяте с близки и далечни и без да ме цитирате, ако ви е писано! Вземете си "новия живот", буквално на едно вдишване от вас! Издишайте страховете си с изправен гръбначен стълб, полегнете и приятно четене! 

 

 

♦  ♦  ♦

Еленко Ангелов е известен български съвременен психолог. Автор е на трилогията "Най-голямата Истина", "Рецепти за лично щастие и мотивация". Познат е най-вече с редовните си рубрики за "Силата на мисълта", "Теории и факти на родната и световна конспирация", "ВИП преживяване с Еленко Ангелов - Вашето Извънредно Паранормално преживяване" в два сезона в "На кафе" с Гала, "Nova" и многобройните си медийни изяви - над 400 предавания, и продължават да растат бързо като бамбук. От 11 години прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си.

Ключови характеристики
ISBN 9786197106077
SKU BKBKD000382
Автор Еленко Ангелов
Брой страници 168
Жанрове Афоризми, анекдоти и вицове, Езотерика
Издателство A&T Publishing
Категория Духовност, митология, езотерика

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение