Априлска жътва
Априлска жътва

Априлска жътва

  • Модел: Априлска жътва
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 12.50 лв.

След три книги с разкази, над дузина литературни награди, акуширал раждането на пет сборника в жанровете фантастика, фентъзи и ужаси, куп публикации във вестници, списания, антологии и сайтове, участие в шест реалити романа по Радио „София” и петнайсет години опит в писането, Бранимир Събев се завръща с нов сборник хорър разкази — изтръпващия „Априлска жътва”.

За пореден път съдържанието няма да ви разочарова — като започнем от класически хорър за злокобни хотели и тайни общества, минем през фентъзи ужаси за зомбита и зли магове, та стигнем до това, което ни кара да настръхваме в ежедневието: серийни убийци, психопати и оцеляването в училище.

Още с появата си на литературния небосклон Бранимир Събев заяви ясно себе си и смело пое по трънливия път на остросюжетните жанрове. Любовта му към хоръра, трилъра и фантастиката не остана несподелена; тя му спечели както многобройни литературни награди, така и неувяхващия интерес на българските читатели, за което свидетелства и четвъртата му книга, която държите в ръцете си.

Адриан Лазаровски

Дали има добри автори на хорър в България? Има, разбира се. Какво пишат ли? Книги като тази.

Явор Цанев

Ключови характеристики
ISBN 9786191571277
SKU BKBKF000784
Автор Бранимир Събев
Брой страници 232
Жанрове Съвременни, Трилъри, Фентъзи, Хорър
Издателство Ибис
Категория Научна фантастика, фентъзи и хорър Ибис

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение