007: Спектър (DVD)
007: Спектър (DVD)

007: Спектър (DVD)

  • Модел: 007: Спектър (DVD)
  • Наличност: В наличност
  • 14.99 лв.

Кодирано съобщение от миналото изпраща Джеймс Бонд (Даниел Крейг) на опасна мисия в Мексико, а по-късно и в Рим, където попада на Лучия Скиара (Моника Белучи) - красива и недостъпна вдовица на престъпен бос. Бонд прониква на тайна сбирка и разкрива съществуването на зловещата организация „Спектър“.

Междувременно в Лондон, Макс Денбай (Андрю Скот) - неговият ръководител на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и застрашава съществуването на MI6, ръководено от M (Ралф Фйанс). Бонд тайно привлича Мънипени (Наоми Харис) и Q (Бен Уишоу) в усилията да бъде открита дъщерята на тогавашния му противник г-н Уайт (Джаспър Кристенсен) - Маделин Суон (Леа Сейду), която вероятно държи ключова към разгадаването на тайните на „Спектър“. Като дъщеря на убиец, тя разбива Бонд много по-добре, отколкото другите могат.

След като бонд с риск за живота си прониква в сърцето на „Спектър“, той научава за зловещата връзка между себе си и врага, когото издирва, в изпълнението на Кристоф Валц.

Допълнителни материали:

  • Видео блогове
Ключови характеристики
SKU FMDD0001597
Аудитория С – Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст
Времетраене 142
Дата на издаване 2015
Език Английски, Турски, Унгарски, Чешки
Жанрове Екшън, Приключенски, Трилър
Категория Филми на DVD
Оргинално име Spectre
Субтитри Английски, Български, Гръцки, Португалски, Румънски, Словашки, Словенски, Сръбски, Турски, Унгарски, Хърватски, Чешки
Формат DVD

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение